hoe we het doen

Onze werkwijze

Als je ons vraagt wat ons onderscheidt? Dan zeggen wij: onze flexibele en super klantgerichte werkwijze. We denken graag positief kritisch mee met onze klant. En verwachten dit  ook van onze onderaannemers en leveranciers.

Alleen zo komen we samen tot een optimaal resultaat. Dus door goed te luisteren naar de wensen en eisen van onze klant gecombineerd met onze kennis en de kennis van onze bouwpartners gaan we voor het beste!  Het zal je niet verbazen dat wij communicatie de belangrijkste factor in het proces vinden. We hebben een platte en toegankelijke organisatie op de projecten met altijd een duidelijk aangewezen verantwoordelijke.

 

werkterrein

Wij werken in de hele randstad, maar ook vaak erbuiten, zoals bijvoorbeeld  bij de complete inbouw en afbouw van een groot appartement in Antwerpen en de ruwbouw van de uitbreiding van Stayokay jeugdherberg op Terschelling. Niks is te gek!

 

Onze klanten

Wij als Nieuwe Maten richten ons vooral op de professionele opdrachtgever en op de grotere projecten in de particuliere sector op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, planmatig onderhoud en advisering. Wij denken met je mee in de uitvoering maar ook adviseren we je graag bij uiteenlopende projecten.

Wat we nog meer doen

Omdat wij ook andere mensen en fanatiekelingen willen helpen om te bouwen aan hun droom, sponsoren wij met regelmaat mooie, nuttige of gewoon leuke initiatieven en sportteams. Op dit moment om precies te zijn drie sportteams en twee stichtingen met sleepboten en een stichting die oude motoren tentoonstelt. Hieronder deelt Julian Vergouw van de WPGA zijn succes met ons.  (Wieler Ploeg Groot Amsterdam, zie foto)

sport en meer

Bekijk hieronder een aantal van de projecten die wij ondersteunen:

 

TTV touwtje  Touwtrek Vereniging Touwtje:  TTVTouwtje

Twins Sporting Club, Heren 2 team:  twins-sc.com

WPGA  Junioren team:  WPGAjunioren

Stichting Zeesleepboot Holland: zeesleepbootholland.nl

Stichting tot behoud van het stoomschip: elfin.nl

Stichting Historische Verbrandings Motoren Papendrecht: shvp.nl

 

Adres

Nijverheidsstraat 17

1521 NG Wormerveer

Telefoon

075-6148880